Close
(0)
Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
ЦРНА СЈАЈНА ПЛАСТИЧНА РАМКА СО ЗЕЛЕНИ СТАКЛА
Производител: ESPRIT
Достапност: Нема на залиха
Шифра: ET17923 COLOR-538
Датум на испорака: 1-2 days
ден 6.100,00
ден 4.270,00
Спецификации на производот
Големина на леќа 54 mm
Ширина на мост 19 mm
Должина на рачки 140 mm
Тип на леќа Неполаризирани
Материјал на леќа Пластика
Боја на леќа Зелена
Материјал на рамка Пластичен фронт и рачки
Финиш на рамка Сјај
Спецификации на производот
Големина на леќа 54 mm
Ширина на мост 19 mm
Должина на рачки 140 mm
Тип на леќа Неполаризирани
Материјал на леќа Пластика
Боја на леќа Зелена
Материјал на рамка Пластичен фронт и рачки
Финиш на рамка Сјај